FAQ

Heb je een vraag? Zie hieronder de meest gestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Hebben jullie ook een fysiek verkooppunt?
Wij hebben geen fysieke winkel, maar je bent van harte welkom in onze showroom/werkplaats in Wormerveer. Hier hebben wij ten alle tijde showmodellen staan van onze buitenkeukens en (inbouw)barbecues.

Wat zijn jullie openingstijden?
Wij zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 16.00 uur. Wil je langskomen? Wij adviseren om vooraf even te bellen, zodat je niet voor een dichte deur staat.

Ik wil graag een advies op maat, is dit mogelijk?
Ja, neem hiervoor contact met ons op om een afspraak in te plannen om langs te komen. Wij werken niet op locatie.

Met welke materialen werken jullie?
Wij werken met FSC gecertificeerd Europees eikenhout en massief natuursteen. Lees hier meer over onze materialen.

Kan ik mijn eigen buitenkeuken samenstellen?
Stel je gemakkelijk je ideale buitenkeuken samen in onze Buitenkeuken Designer.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
Voor het plaatsen van een bestelling kun je terecht in onze webshop of neem contact op via info@dekolencentrale.nl.

Hebben jullie ook een fysiek verkooppunt?
Wij hebben geen fysieke winkel, maar je bent van harte welkom in onze showroom/werkplaats in Wormerveer. Hier hebben wij ten alle tijde showmodellen staan van onze buitenkeukens en (inbouw)barbecues.

Hebben jullie ook buitenkeukens op voorraad?
Onze bestsellers zijn uit voorraad leverbaar.

Dankzij ons eigen transportservice kunnen wij de buitenkeukens snel, deskundig en op een dag die schikt thuisbezorgen. Ons bezorggebied betreft heel Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden, en België.

In overleg met de klant spreken wij de dag van aflevering af, echter is het onmogelijk om een tijdstip of dagdeel te bepalen. Een ‘eventuele’ richttijd is nooit een bindende tijd van aflevering.

Wat is de levertijd voor een buitenkeuken op maat?
Wij streven er naar om een buitenkeuken op maat binnen 14 dagen (vanaf akkoord op de offerte) af te leveren. Let op: door drukte kan de levertijd afwijken.

Plaatsen jullie de buitenkeuken bij levering op de gewenste plek?
Ja, bij aflevering van de buitenkeuken wordt deze op de juiste plek geplaatst. Let op: de locatie dient goed bereikbaar te zijn. Wij kunnen geen trappen op/af. Onze buitenkeukens worden waterpas gebouwd, je bent zelf verantwoordelijk voor de plaats waar de buitenkeuken komt te staan (rechte ondergrond, etc).

Zijn er kosten verbonden aan de bezorging en plaatsing van de buitenkeuken?
Bezorging en installatie binnen Nederland is gratis (met uitzondering van de Waddeneilanden). Buiten Nederland werken wij met een regiotoeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat is de garantietermijn?
Wij bieden één jaar garantie* op een buitenkeuken. Omdat wij handgemaakte producten en maatwerk leveren maken wij de volgende onderscheidingen:

• Klachten die ontstaan door de werking van het hout (krimp): na het eerste jaar vindt er vrijwel geen krimp in het hout meer plaats. Na het eerste jaar kijken wij individueel wat wij hieraan kunnen doen.

• Klachten die ontstaan doordat er een andere technische redenen is als werking van het hout.

Let op: garantie is alleen van toepassing wanneer je het meubel volgens voorschriften onderhoud.